HVORDAN KAN JEG KØBE?
UTOPIA ER EN ONLINE BUTIK, SOM HENVENDER SIG TIL ALLE DE KVINDER SOM TØR VÆRE ET SKRIDT FORAN OG SOM ELSKER AT SKABE OPMÆRKSOMHED I FORM AF EDGY OG TRENDY TØJ. VI ER IKKE BANGE FOR FARVER, MØNSTRE OG FEDE DETALJER - OG ER IKKE BLEGE FOR AT KASTE OS UD I NOGET VOVET!
HVIS DU SYNES DET LYDER SPÆNENDE, SKAL DU VÆRE VELKOMMEN AT BROWSE VORES WEBSHOP IGENNEM. OG SKULLE DU HAVE NOGLE SPØRGSMÅL, ER VI KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG MED ET KÆMPE SMIL.
 
KONTAKT INFORMATION
UTOPIA CLOTHING
ØSTERLED 28A
4300 HOLBÆK
* UTOPIACLOTHING@HOTMAIL.COM
* TLF. 53 51 26 06 (TIRS. - FRE. KL. 12-15)
* ELLER DU KAN OGSÅ SENDE OS EN PRIVAT BESKED PÅ FACEBOOK
 
RETURNERING
HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DINE VARER, HAR DU RET TIL AT RETURNERE DIT KØB OG FÅ PENGENE TILBAGE, INDENFOR 14 DAGE. ALLE JULEGAVER KAN BYTTES TIL OG MED 9.JANUAR. DU BEDES VENLIGST SKRIVE EN KOMMENTAR I KOMMENTARFELTET TIL SIDST I BETALLINGS-PROCESSEN, HVIS DIN ORDRE ER EN JULEGAVE. DU BEDES UDFYLDE VORES VEDLAGTE RETURSEDDEL OG SENDE PAKKEN MED OMDELING TIL VORES ADRESSE:
UTOPIA CLOTHING
ØSTERLED 28 A, BYGNING E
4300 HOLBÆK
VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT VI HAR IKKE MULIGHED FOR AT AFHENTE PAKKER PÅ PAKKESHOPS OG POSTHUSE, SÅ ALLE RETURNERINGER SKAL SENDES TIL VORES FIRMA.
MERE INFO FØLGER SÅ SNART DEN ER OPPE AT KØRE.
I TILFÆLDE AF REKLAMATION ELLER FORKERT TILSENDTE VARER, BEDES DU KONTAKTE OS INDEN RETURNERINGEN PÅ  
TLF. 5351 2606 (TIRS-FRE KL. 12-15) ELLER INFO@UTOPIACLOTHING.DK
HVIS DU IKKE HAR MODTAGET EN RETURSEDDEL I DIN PAKKE, KAN DU BARE LAVE DIN HELT EGEN, HJEMMELAVEDE SEDDEL HVOR DU SKRIVER DIT FULDE NAVN, TELEFONNUMMER OG EN KOMMENTAR TIL DIN RETURNERING (SKAL DEN BYTTES TIL NOGET ANDET ELLER SKAL DU HAVE PENGENE TILBAGE).
 
STARTEN PÅ UTOPIA CLOTHING
EFTER AT HAVE STÅET I BUTIK I MANGE ÅR, OG HAVE OPLEVET AT DET TØJ DER BLEV SOLGT I DE FORSKELLIGE KONCEPTBUTIKKER MERE ELLER MINDRE LIGNEDE HINANDEN, FIK DEN ISLANDSKE ERNA IDÉEN TIL AT STARTE OP SELV.
MÅLET VAR AT FINDE LÆKKERT OG EDGY MODETØJ SOM IKKE LIGNEDE TØJET I KONCEPTBUTIKKERNE, I GOD KVALITET, TIL RIMELIGE PENGE OG SAMLE DET ÉT STED FOR AT GØRE DET OVERSKUELIGT FOR KUNDERNE.
HUN BRUGTE MERE END ET ÅR PÅ FORBEREDELSER OG AT LEDE EFTER INTERESSANTE LEVERANDØRER SOM LEVEDE OP TIL HENDES KRAV.
EFTER AT HAVE FUNDET PASSENDE SAMARBEJDAPARTNERE BESLUTTEDE HUN SIG FOR AT STARTE OP PÅ FACEBOOK FOR AT SE OM DER VAR ET MARKED FOR HENDES PRODUKTER - DET VAR START SKUDET TIL DET UTOPIA CLOTHING VI KENDER I DAG.
MODTAGELSEN AF ERNAS IDÉ VAR UDOVER AL FORVENTNING, OG GIK HURTIGT FRA AT VÆRE EN LILLE FRITIDS-HOBBY MED EN ANSAT, TIL AT BLIVE EN STOR ONLINE WEBSHOP MED 5 ANSATTE.
  
HOLD ØJE!
FOR AT GIVE JER KUNDER EN MULIGHED FOR AT FØLGE MED I ALLE DE NYE VARER, BLIVER STØRSTE DELEN AF VORES NYHEDER LANCERET PÅ Den sociale medie, så snart de e lagt ind på webshoppen.
Facebook: Utopia Clothing
Instagram: utopia_clothingdk
Snapchat: utopia_clothing

 

VI GLÆDER OS TIL AT UDVIKLE UTOPIA CLOTHING SAMMEN MED JER ALLE.
GOD SHOPPING
#STAYCOOL!