Hvis ikke du er tilfreds med dit køb, har du ret til at returnere dine varer og få pengene tilbage, indenfor 14 dage, såfremt varerne ikke er taget i brug og alle mærker stadig sidder på.
Vi anbefaler at du benytter dig af vores Returportal. Hvis du ønsker at ombytte til en anden farve, str eller en anden vare, koster det dig ikke noget.
Ønsker du til gengæld pengene retur, koster denne service 49 kr. Bruger du vores returlabel bliver din pakke sendt forsikret direkte til vores lager, så den kan spores hele vejen fra afsender til modtager. Dette beløb bliver fratrukket dit tilgodehavende i Utopia Clothing.
Sådan her virker Returportalen:
  1. Pak dine varer forsigtigt ind i den originale emballage.
  2. Udfyld den vedlagte returseddel. Hvis ikke du har modtaget en returseddel i din pakke, kan du bare lave din egen, hvor du skriver dit fulde navn, ordrenummer og bemærkning til din returnering.
  3.  Læg returneringen og den udfyldte returseddel ned i pakkepose og luk den godt.
  4.  Gå ind og bestil en pakkelabel. Vær opmærksom på at hvis du skal ombytte til en anden str, farve eller vare, så koster det dig ikke noget. Hvis du skal have penge tilbage koster det dig 49 kr. Dette gebyr bliver modregnet dit returnerings beløb.  Følg venligst vejledningerne lige HER.
  5.  Aflever pakken ifølge vejledningerne på pakkelabels.dk
Du kan selvfølgelig også vælge at sende pakken på andre måder, men husk at al returnering er på eget ansvar. Det eneste vi beder om er at du sender den med omdeling til vores lager, da vi ikke har mulighed for at afhente returpakke på pakkeshops/posthus.
Som regel er behandlingstiden på returpakker 3-7 dage. Men vær opmærksom på at i udsalgsperioder og ved særlige events og/eller kampagner, kan behandlingstiden dog være lidt længere.