Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du nemt sende dine varer retur.Det er vigtigt at varerne ikke er taget i brug dvs. at der hverken er slid, duft eller andet på disse, at sko ligger i den oprindelige skoæske og at alle mærker stadig sidder på.

Du har altid 14 dages fuld returret, fra du har modtaget din pakke.

Det skal du vide:

Vi behandler al retur indenfor
7-10 hverdage efter modtagelse. Under sale perioder, Black Friday mm., kan der være længere behandlingstid.

Vælger du ikke at benytte dig af vores vedlagte returlabel, men sørger selv for fragten, skal pakken ALTID sendes MED omdeling direkte til vores adresse. Vi tager ikke imod pakker der er sendt til pakkeshops.

Vælger du at bruge den vedlagte returlabel, koster denne service dig 49 kr., som vil blive fratrukket dit tilgodehavende beløb.

Har du fortrudt dit køb, og sender hele ordren retur, refunderer vi også den oprindelige fragt. Men vælger du at beholde nogle af varerne, får du ikke denne forsendelse refunderet.
Vælger du derimod ikke at afhente din pakke fra pakkeshoppen, men lader den blot gå retur efter tidfristen, er dette ikke en gyldig fortrydelse af dit køb, og der vil derfor blive fratrukket fragt+returfragt fra det beløb du skal have retur.

Ønsker du derimod at bytte din vare til en anden størrelse, skal du blot ligge en ny ordre på webshoppen. Husk at skrive en kommentar i den nye ordre, at det er en ombytning fra din tidligere ordre (husk ordre/faktura nummer), for så refunderer vi fragten fra den nye ordre.
Vær dog opmærksom på, at når du ligger en ny ordre, vil pengene blive trukket for denne så snart vi har sendt den afsted. Når vi har modtaget din returpakke, bliver pengene sat retur på din konto for returvarerne. Returfragten er på købers regning.

Er det derimod en reklamation, eller har du modtaget en forkert vare, kontakt da altid kundeservice på mail (utopiaclothing@hotmail.com), før du foretager dig andet. Husk at oplyse ordre/faktura nr., samt billeder af fejlen/den forkerte vare du har modtaget.

Er den vedlagte returlabel blevet væk, kan du altid lave en ny via dette link:
https://return.shipmondo.com/utopia