DEN STØRSTE DEL AF VORES KOLLEKTION KAN BETRAGTES SOM "ALMINDELIG" I STØRRELSEN. DOG KAN DET FOREKOMME AT NOGLE ENKELTE STYLES ENTEN ER LIDT STØRRE ELLER MINDRE END NORMALT. 

FOR AT HJÆLPE DIG MEST MULIGT MED AT RAMME DEN HELT RIGTIGE STØRRELSE DER PASSER TIL DIG, ANBEFALER VI ALTID AT DU LÆSER PRODUKTBESKRIVELSEN SOM ER AT FINDE UNDER HVER ENKELT PRODUKTBILLEDE. 

HAR DU BRUG FOR MÅL PÅ NOGLE BESTEMTE VARER, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS, OG SÅ FINDER VI LYNHURTIGT MÅLEBÅNDET FREM.

UTOPIA CLOTHING KØBER ALLE SINE PRODUKTER FRA UDLANDET. DERFOR ER DET FORSKELLIGT HVORDAN VARERNE ER MÆRKET. NOGLE GANGE INDEHOLDER DET KUN UK STØRRELSER OG ANDRE GANGE ER DER LIDT BLANDET. MEN DU SKAL ALTID GÅ UD FRA AT DET ER UK STØRRELSEN SOM ER DEN RIGTIGE.

UTOPIAS MODEL ER 163 CM HØJ OG BRULER ALTID STR. X-SMALL (34) I EU STØRRELSER. HUN BRUGER ALTID STØRRELSE UK 8 TIL PHOTOSHOOT. 

FØLGENDE STØRRELSESTABEL ER LAVET I SAMARBEJDE MED MODELLEN OG VORES LEVERANDØRER. DEN SKAL DOG KUN BETRAGTES SOM VEJLEDENDE.