Den største del af vores kollektion kan betragtes som "almindelig" I størrelsen. Dog kan det forekomme at nogle enkelte styles enten er lidt større eller mindre end normalt.
For at hjælpe dig mest muligt med at ramme den helt rigtige størrelse der passer til dig, anbefaler vi altid at du læser produktbeskrivelsen som er at finde under hver enkelt produktbillede.

Vi prøver også selv tøjet for bedre at kunne vurdere og vejlede vores kunder.
Og skulle du have brug for mål på nogle bestemte varer, er du altid velkommen til at kontakte os, og så finder vi lynhurtigt målebåndet frem.

Utopia Clothing køber alle sine produkter fra udlandet, men dog fra mange blandede leverandører. Derfor er det forskelligt hvordan varerne er mærket. Men du skal altid gå ud fra at det er uk størrelsen som er den rigtige.

Modellerne i Utopia er 161 - 163 cm høje og bruger allesammen str. x-small (34) i eu størrelser. Det vil sige: den uk størrelse som modellen har på, på billedet, svarer altid til en x-small/34.

Følgende størrelsestabel er lavet i samarbejde med modellen og vores leverandører. Den skal dog kun betragtes som vejledende.